Тищенко, Трухін та інші "анал-табу" яременки аплодують: Нова голова партії Зеленського уторопала, чим "слуги" відрізняються від інших нардепів

Нова очільниця партії "Слуга народу" Олена Шуляк повідомила, буцімто її політсила відрізняється від старих політиків та інших партій тим, що не має недоторканних. На її переконання, до команди "слуг народу" мають входити чесні люди, віддані своїй справі. Про це Шуляк написала у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Тих, хто порушує принципи, слід відкликати, застосувавши механізм імперативного мандату", – наголосила вона.

За словами Шуляк, ні попередній досвід, ні заслуги перед командою, ні гарна освіта не є приводом, щоб людина була членом команди вічно. "Про це говорили під час зустрічі з однопартійцями в Одесі. Якщо людина порушує партійні принципи, непрофесійна, не прагне результату для людей – ми з ним чи нею будемо прощатися (за законом, політсили мають право на відкликання депутатів місцевих рад за рішенням керівного органу партії)", – зазначила нардеп.

Вона додала, що партія почала процес очищення на центральному рівні та буде його продовжувати, створивши Дисциплінарну комісію. "Так само має бути на місцевому рівні. Важливо, що процес відкликання депутатів у жодному разі не має перетворитися на зведення особистих рахунків чи стати наслідком якихось політичних "договорняків". Якщо такі факти матимуть місце, відповідальність буде нести голова обласної організації", – підсумувала Шуляк.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....