"Тищенко займався самбо чи дзюдо. Вдало використав прийоми проти Киви": Вірастюк розповів про бійку в Раді

Народний депутат від "Слуга народу", спортсмен Василь Вірастюк сказав, що нардепа від ОПЗЖ Іллю Киву гарно виштовхнули від трибуни Верховної Ради, передають Патріоти України.

Вірастюка запитали: "Може вас взяли до фракції "Слуга народу" для того, щоб ви були кулаками?".

Про сутичку "слуги" Миколи Тищенка з Кивою нардеп сказав: "Як на мене, а я в дитинстві займався боротьбою, наскільки я знаю пан Тищенко займався чи то самбо чи то дзюдо, тому він гарно пройшов в пояс пану Киві і зумів виштовхати його з-під трибуни".

На репліку телеведучої, що Вірастюка не було видно в бійці, він відповів: "Так, мене не було видно. Я вже фактично був в коридорчику між кріслами. Але мої колеги з фракції мене стримали і просто попросили мене туди не вмішуватись, не бігти. Хоча перше бажання таке було".

"Якщо ви дивилися телеефір, могли би побачити, що депутати з фракції "За майбутнє" почали скандувати "Вірастюк! Вірастюк!". Вони хотіли, щоб я вибіг туди. Вони хотіли, щоб я підтвердив те реноме, на яке всі сподівалися. Що спортсмени - це люди, які не можуть стримувати своїх емоцій. Але вийшло все навпаки", - сказав "слуга".

Джерело: 24 канал

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....