Тищенко запропонував "слугам" відсвяткувати НР у Козині - пляшка шампанського у ресторані коштує 2,6 тис. грн

Заступник голови фракції "Слуга народу" Микола Тищенко запропонував однопартійцям відсвяткувати Новий рік у елітному ресторані Harvest у селищі Козин під Києвом. Нардепа підловили журналісти за написанням повідомлення у месенджері, передають Патріоти України.

Про це пише Telegram-канал " Новини.LIVE". Згідно з меню закладу, пляшка найдешевшого шампанського коштує 2650 гривень, гарячі закуски – від 220 до 990 гривень.

У меню є бургер з мармурової яловичини з трюфелем за 790 гривень та камчатський краб за 450 гривень (100 грамів). За стейк "Рібай Австралія у золоті" доведеться віддати 1690 гривень (за 100 грамів).

Harvest належить до сім'ї ресторанів TARANTINO family ("Муракамі", "Хачапурі і вино", "Маяк", Havana, "Руккола", "Одесса-мама", Fabius та інші). Власник – Дмитро Федотенков.


Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...