Тисячі абонентів залишилися без газу: На магістральному газопроводі на Луганщині стався потужний вибух (відео)

В окупантів знову негаразди на тимчасово захоплених ними територіях. Цього разу бавовна завітала на магістральний газопровід в Лутугіно, повідомляють Патріоти України.

Так, за даними місцевих пабліків, через вибух у всьому районі відключили газ. Тож близько 11 тисяч абонентів залишилися без газу до ремонту газопроводу. Ба більше, місцева адміністрація попередила мешканців населеного пункту, що Лутугінський район можуть повністю відключити від газопостачання.

Місцеві пабліки також повідомляють, що на цей час на місці інциденту присутні фахівці так званого "Луганськгазу" разом з керівництвом підприємства. Ба більше, уже ведуться ремонтні роботи. Однак про терміни відновлення газопостачання, як і про те, що саме стало причиною такого вибуху – не повідомляють.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...