Тиск зростає: ЗСУ назвали число солдат, котре росіяни накопичили на Бахмутському напрямку

РФ намагається наступати в районі Богданівки, Іванівського, Кліщіївки, Андріївки

Близько 62 тисяч російських військових нині знаходиться на Бахмутському напрямку. Їхня кількість не зменшується. Про це заявив начальник служби зв'язків із громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо в ефірі телемарафону Єдині новини.

За його словами, росіяни намагаються просуватися в бік Часового Яру. При цьому українські військові знаходяться в активній обороні - за останню добу там було відбито шість ворожих атак.

РФ намагається наступати в районі Богданівки, Іванівського, Кліщіївки, Андріївки. За минулу добу російські окупанти застосували 19 дронів-камікадзе та здійснили 344 обстріли українських позицій на цих напрямках.

"На Бахмутському напрямку ворог намагається тиснути. Бачимо присутність підрозділів російських десантників, підрозділи морської піхоти, штурмові підрозділи Z і V, які сформовані з колишніх ув'язнених" , - резюмував Фітьо.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...