Тиснув на Зеленського навіть на прес-конференції у Парижі: Гучна заява про "союзника" Кремля в українській владі

Помічник президента України Андрій Єрмак, якого називають головним контактером з представниками Росії з питань Донбасу, тиснув на українського лідера навіть на прес-конференції за підсумками нормандського саміту в Парижі. На цей момент звернув увагу опозиційний російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський, зазначають Патріоти України.

За його словами, Зеленський під час зустрічі з журналістами виступав непогано, проте відчувався тиск, який на нього чинить помічник глави держави Андрій Єрмак.

"Позначається величезний тиск на нього з боку людини, якого я вважаю не просто зрадником, а свідомим агентом Москви, які працюють на Кремль - це Єрмак. Навіть під час прес-конференції, яку після зустрічі в Єлисейському палаці Зеленський давав для українських ЗМІ, Єрмак як завжди своєю величезною тушею нависав над президентом. Я спостерігав за його мімікою і поведінкою - і зазначу, що він себе відчував господарем становища і зверхньо дивився на Зеленського. Мовляв, чи президент правильно говорить ", - зауважив російський політолог.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...