Тиснув руки обом Борисам: Прем'єр Ізраїля переплутав голову уряду Великобританії з покійним президентом Росії

Біньямін Нетаньяху заявив, що він просто перевіряв, чи уважно його слухають.

Біньямін Нетаньяху. Фото: ТАСС.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху переплутав прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона з першим президентом Росії Борисом Єльциним. Про це повідомляє газета Haaretz, передають Патріоти України.

«Я повернувся з дуже приємного візиту в Лондон, де я зустрівся з прем'єр-міністром Борисом Єльциним і міністром оборони США», - сказав Нетаньяху на початку засіданні уряду, після чого присутні відразу ж його поправили. Нетаньяху у відповідь посміхнувся і сказав, що він просто перевіряв, чи уважно його слухають.
Під час засідання уряду Нетаньяху заявив, що протягом тижня може приїхати на зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним. Ізраїльський лідер, зокрема, планує обговорити з російським президентом активність Ірану в регіоні.

Борис Джонсон вступив на посаду прем'єр-міністра Великобританії в липні цього року. Він виграв голосування всередині правлячої Консервативної партії після того, як попередній прем'єр від консерваторів, Тереза Мей, подала у відставку.

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...