"Тиждень пролежав у зачиненій квартирі": В ОРДО повідомили про смерть відомого найманця "ДНР" із Одеси (фото)

На непідконтрольній Україні частині Донбасу у власній квартирі виявили тіло члена НЗФ "ДНР" Вадима Парпулова. Про це повідомляють його товариші по службі в соцмережі, передають Патріоти України.

У мережі наголошують, що член НЗФ помер наприкінці жовтня та кілька днів пролежав у квартирі, двері якої довелося відчиняти, щоб потрапити до приміщення. Також уточнюється, що поховати його нема кому і в соцмережах збирали йому на похорон. За даними мереж, чоловік родом з Одеси і був у сьомій окремій мотострілецькій бригаді другого армійського корпусу південного військового округу Збройних сил Росії.
Парпулов є в базі «Миротворця», відомо, що він командував взводом, брав участь у важких боях, у тому числі під Дебальцевим. Отримав поранення та контузію. Його товариші по службі пишуть: «В последние годы "служить" не мог, работал в теплосети. После смерти от неизвестной причины неделю пролежал в закрытой квартире».

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...