У 2015 та 2019 роках Кабаєва народила двох синів від Путіна, - західні ЗМІ

У 2015 та 2019 роках російська гімнастка Аліна Кабаєва народила двох синів від президента Росії Володимира Путіна. Про це пише швейцарська газета Sonntags Zeitung з посиланням на знайомого лікаря, який приймав пологи, передають Патріоти України.

Перша дитина, за даними газети, народилася у Лугано в Тичино. Путін при пологах не був присутнім. Другий син за рішенням президента народився вже в Москві, каже джерело Sonntags Zeitung. Перші пологи пройшли у Швейцарії, тому що «треба було все тримати в таємниці».
Обидва рази пологи приймала гінеколог, що працює в елітній клініці Сант Анна в кантоні Тичино. Вона народилася в Росії, але понад 30 років тому емігрувала до Швейцарії. За даними джерела газети, вона була знайома з Путіним з юнацьких років у Санкт-Петербурзі та продовжує підтримувати довірчі відносини. Заради других пологів Кабаєвої вона приїхала до Москви.
Під час обох вагітностей Кабаєва кілька разів приїжджала до Лугано. Вона жила або на віллі лікаря в елітній комуні Колліна д'Оро в передмісті Лугано, або в готелі Principe Leopoldo. Співрозмовник Sonntags Zeitung описує Кабаєву як «дуже приємну жінку, справжню спортсменку, дуже прямолінійну». Вона прийшла на прийом із матір'ю та сестрою, але без охоронців.
Крім згаданих синів, про яких пише Sonntags Zeitung, у Путіна є щонайменше дві дочки, які народилися в законному шлюбі. Як з'ясував «Проект», є й третя — Світлана Кривоногих, яка народилася від акціонера банку «Росія», колишньої коханки Путіна. Він познайомився із Кривоногих ще до того, як став президентом. За даними проекту, у 2003 році вона народила від нього дочку, яка зовні дуже схожа на батька.

Для Кремля це значна втрата: Авіаексперт розповів, скільки в Росії лишилося Ту-22М3, після того, як один з них збила Україна

субота, 20 квітень 2024, 10:54

Заступник Генерального директора компанії із виробництва засобів радіоелектронної боротьби, експерт із авіації Анатолій Храпчинський розповів в інтерв'ю Radio NV, скільки в Росії залишилось бомбардувальників Ту-22М3, після того, як один з них збила Укр...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...