У 2021 році "Укроборонпром" ліквідують, - новий гендиректор Гусєв

Новопризначений генеральний директор Укроборонпрому Юрій Гусєв зробив важливу заяву. За його словами, концерн припинить своє існування у 2021 році. Натомість будуть створені нові холдингові компанії, передають Патріоти України.

«Планується, що в наступному році Укроборонпром припинить своє існування. Будуть створені нові холдингові компанії, які будуть працювати за принципами корпоративного управління, прозорості, щоб забезпечити уникнення будь-яких корупційних чи інших ризиків», — уточнив Гусєв.

Він додав, що у новий холдинг увійдуть компанії, мета яких буде стояти авіаремонт, бронетехніка, високоточне озброєння, боєприпаси, радарні й морські системи.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...