"У багажнику повезли": Окупант поскаржився на методи мобілізації в Росії (перехоплення)

Російський окупант у перехопленій розмові поскаржився на методи залякування та примусу брати участь у війні проти України. Зокрема, він розповів про випадок у Сочі, коли росіянина, який не хотів служити, насилу забрали в армію, запхавши в багажник, передають Патріоти України.

Аудіо перехоплення 20 січня опублікувала пресслужба Головного управління розвідки Міністерства оборони України. "Забрали пацана, бл**ь, у багажнику повезли, під тапіком тримали годину п'ятнадцять, комбат, бл**ь. Ну, не йшов до армії, в Сочі, коротше", – розповів військовий РФ.

Увага! Відео містить ненормативну лексику!

Його співрозмовник обурився такому "свавіллю", дивуючись, як окупанти допускають таке ставлення до власних вояків.

"Ну, от пацани бояться, цього самого... У мене є там всі сочинські. А всі бояться всієї х**ні, тапіків-ху**іків. Теж можуть порвати, б***ь. Ну, якось я не знаю, своїх, б***ь? Але пацани готові пройти назад, воювати, але, нах**я, с*ка, своїх п****ь?", – заявив росіянин.

"Бавовні" бути: Україна отримала далекобійні ракети ATACMS, які можуть уразити Керченський міст. - Forbes

понеділок, 20 травень 2024, 11:30

Сили оборони могли потопити російський тралер "Ковровец" у Севастополі за допомогою доправлених США ракетних комплексів Army Tactical Missile Systems (ATACMS). Про це 19 травня пише Forbes. . Видання зазначає, що порт Севастополя в окупованому Росією ...

У Луганську прогриміли вибухи - повідомляють про влучання в базу підготовки окупантів

понеділок, 20 травень 2024, 10:58

В окупованому російською армією Луганську в районі селища Ювілейне 20 травня зафіксована серія вибухів. Повідомляють про влучання в "академію внутрішніх справ". За інформацією від місцевих мешканців, вибухів було близько восьми і лише один раз спрацюва...