У Байдена поки що приховали ще один козир проти Росії, - журналіст

Адміністрація Джо Байдена на тлі загравань Німеччини та Франції з Росією бере на себе головну роль у врегулюванні конфлікту в Україні. Водночас обраний варіант економічних санкцій США проти Росії є найлегшим з можливих. Про це у своєму блозі "Теории заговора" розповів журналіст та ведучий Олексій Печій, передають Патріоти України.

Він зазначив, що США могли б одразу "обрубати" всі можливості для російської економіки взаємодії із зовнішнім світом. Печій вважає, що Байден залишив у відповідному питанні простір для маневру. Наразі у нього в руках, за словами журналіста, цілком відчутний важіль тиску на Путіна: "Або ти йдеш на поступки, або ми тиснемо на цей важіль далі".

"Це може спрацювати, адже Путін вже вичерпав всі можливі внутрішні резерви, аж до пенсійних накопичень росіян", – сказав Печій.

Яким може бути козир США щодо Росії

Крім того, вислання російських дипломатів з посольства у Вашингтоні може стати прикладом для наслідування для антипутінської коаліції, яка формується наразі, вважає ведучий.

"Але у Байдена приховали ще один козир в рукаві. Радник президента США з нацбезпеки обмовився, що одних санкцій недостатньо, тому проти Росії застосують "видимі і невидимі" удари", – сказав Печій.

Він нагадав, що оголошення Байденом надзвичайної ситуації в США у сфері нацбезпеки означає, що весь оборонний апарат США працюватиме на відбиття агресії Кремля.

Джерело: 24 канал

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...