У Байдена в останній момент з'явився конкурент на праймеріз від Демократичної партії

Дін Філліпс візьме участь у праймеріз Демпартії США

Конгресмен Дін Філліпс заявив, що візьме участь у праймеріз Демократичної партії перед виборами президента США, які відбудуться у листопаді 2024 року. Про це повідомляє The Hill.

Речник конгресмена зазначив, що Філліпс подасть свої документи 27 жовтня, в останній день, коли кандидати зможуть подати документи для участі в праймеріз.
Демократ із Міннесоти неодноразово закликав до конкурентних праймеріз замість того, щоб Байдена номінували від партії як безальтернативного кандидата на президентських виборах.
"Я вважаю, що президент Байден зробив дивовижну роботу для нашої країни. Але справа не в минулому. Це вибори про майбутнє", - заявив Філліпс.

Нагадаємо, згідно даних соціологічного опитування, проведеного телеканалом Fox News у першій половині жовтня, рейтинг політичних симпатій очолює Трамп, випереджаючи Байдена на один відсотковий пункт , проте поступається іншим потенційним висуванцям від Республіканської партії.

Четвертий рейх наслідує Третій: На окупованих територіях України російська адміністрація змушує українців здавати кров для поранених загарбників, - ЦНС

понеділок, 3 червень 2024, 2:35

У тимчасово окупованих районах Херсонської області колаборанти організували здачу крові працівниками бюджетної сфери для поранених російських солдат, пише Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що з метою збору крові мобільний комплекс забор...

"Порушення Женевських конвенцій": Лубінець відреагував на відео зі знущаннями над українськими полоненими

неділя, 2 червень 2024, 23:52

Уповноважений Верховної Ради з прав людини звернувся з офіційними листами до Міжнародного руху Червоного хреста та ООН, аби вони задокументували факти знущання військових РФ з українських полонених на Харківському напрямку. Про це Дмитро Лубінець повід...