"У Бахмуті - армагедон, а в Пітері - "Бєглогендон": Пригожин заявив, що найманці на Донеччині почуваються, як вдома

Ватажок російської приватної військової компанії "Вагнера", кухар "Путіна" Євген Пригожин порівняв російський Санкт-Петербург із Бахмутом. Про це Пригожин написав у Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Він "поговорив" зі своїми підписниками на тему ситуації в російському місті Санкт-Петербург. Їх обурило відношення губернатора Олександра Бєглова щодо прибрання снігу на вулицях. Через це в "культурній столиці" Росії "бруд і жижа", а очільник міста заради піару нібито проводить час у захопленому російськими військами Маріуполі.

"Маріуполь Маріуполем, але в Маріуполі його ніхто не бачив. Справа не в кучугурах, а в "бєгловщині". "Бєгловщина" - це нове явище нашого життя. Бєглову подобається гнобити місто, йому подобається, що воно руйнується, подобається, коли воно все зас*ано від початку до кінця, що його не прибирають, не чистять, не ремонтують. Йому подобається, що скрізь рветься пара і ллється г*мно", – каже Пригожин.

Під час своїх міркувань Пригожин видав, що окупанти з Пітера, які прибули під Бахмут, фактично почуваються як удома. Адже цілком зруйнований український населений пункт після того, як до нього пробралася Росія, тепер справді схожий на російське місто.

"Реально місто Санкт-Петербург схоже на той самий Бахмут. І кроку ступити неможливо, без того, щоб не напружитися і думати про те, як би не впасти в цю жижу. Навколо так само заміновано. Тільки заміновано собачим г**ном. У Бахмуті - армагедон, а в Пітері - "Бєглогендон" або, як я вже сказав, "бєгловщіна", – додав Пригожин.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...