У Бахмуті правоохоронці врятували 8-річного хлопчика - його тато і вагітна мама загинули від обстрілу

У Бахмуті правоохоронці врятували 8-річного хлопчика, батько і вагітна мати якого загинули під час ворожого обстрілу. Про це повідомляє поліція Донецької області, передають Патріоти України.

8-річний Богдан залишився сам під обстрілами у районі Бахмута, куди практично немає доступу через постійні обстріли. Його тато й мама загинули на вулиці під час артилерійського удару. Жінка була на 7 місяці вагітності.

Богданчика на той час не було з ними. Батьки залишили сина під опікою знайомої та вирушили на похорон до свого родича. Поряд з ними вибухнув снаряд – подружжя загинуло від осколкових поранень.

Тіла пролежали на вулиці декілька днів, бо ворожі атаки не припинялися, і забрати їх було неможливо. Дізнавшись, що тато, мама й ненароджений братик або сестричка загинули, Богдан втік від сусідки, схопив велосипед і поїхав на те місце.

Правоохоронці, ризикуючи життям забрали осиротілу дитину з-під обстрілів. Вони допомогли хлопчику зібрати речі, вивезли з небезпечного району та нагодували.

Зараз Богданчик перебуває у безпечному місці, за ним вже їдуть родичі. Дитину забере до себе рідна тітка.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...