У Бахмуті тривають важкі бої за залізничний вокзал, - боєць ЗСУ Волощенко (Стоун)

Військовослужбовець ЗСУ Петро Волощенко розповів, що у Бахмуті російські окупаційні війська сконцентрували всі свої сили на залізничному вокзалі. Про це він повідомив в етері телеканалу "Еспресо". передають Патріоти України.

"Якщо коротко по ситуації у Бахмуті, то росіяни продовжують йти на убій. За останній час вони всі свої сили та засоби сконцентрували на залізничному вокзалі. Також за залізничними дорогами у Бахмуті є елеватор, який вони також намагаються вщент зруйнувати. Це все, на що вони сьогодні здатні. Збитись в купу, навіть просівши по флангах, атакувати в районі залізничного вокзалу", - розповів Волощенко.

Боєць ЗСУ наголосив, що окупанти не залишили спроби перерізати єдину дорогу, якою українська армія у Бахмуті отримує спорядження.

"Якщо раніше росіяни більш інтенсивно атакували в районі Оріхове, Василівки та Богданівка, Хромове, то зараз вони здатні тиснути лише на Хромове. Таким чином вони намагаються перерізати єдину дорогу, якою Збройні сили України отримують постачання. Проте Сили оборони не дають їм цього зробити та працюють дуже злагоджено", - додав він.

Дрони Малюка відпрацювали результативно: НПЗ на Кубані призупинив роботу після нічного удару

неділя, 19 травень 2024, 17:20

Слов'янський нафтопереробний завод на Кубані призупинив роботу після атаки дронів. Про це 19 травня повідомило агентство Інтерфакс з посиланням на представника компанії. . "Прильоти були. Завод зараз зупинено. Збитки рахуємо, працюють силові відомства...

Стара техніка "друзів Путіна" виходить із ладу?: Вертоліт із президентом Ірану здійснив жорстку посадку

неділя, 19 травень 2024, 16:54

Вертоліт з президентом Ірану Ібрагімом Раїсі здійснив жорстку посадку, повідомило в неділю іранське державне телебачення та додало, що рятувальні бригади вже виїхали на місце події, пише Reuters. Своєю чергою іранські ЗМІ надали неточні дані щодо інцид...