У Балаклії взяли під варту "патрульного", який "охороняв спокій" окупантів (фото)

Слідчі оголосили підозру 29-річному чоловіку, який під час окупації міста Балаклія в Харківській області співпрацював із російськими окупантами. Він перебуває під вартою. Про це повідомили у Харківській обласній прокуратурі, передають Патріоти України.

Як установило слідство, під час окупації Балаклії представники Росії запропонували місцевому мешканцю стати "патрульним", той погодився. Чоловік охороняв адміністративні будівлі, ринок та "слідкував" за громадським порядком, щоб окупанти "почували себе спокійно у місті".

Викрили псевдопатрульного після звільнення Балаклії. Чоловікові оголосили підозру за ч. 7 ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...