У Бердянську пострілами розігнали пенсіонерів, котрі всю ніч очікували обіцяних окупантами виплат

Російські окупанти у Бердянську пострілами розігнали пенсіонерів, які стояли у черзі до поштового відділення. Про це у неділю, 12 лютого, повідомили у Бердянській міській військовій адміністрації.

Зазначається, що окупанти заборонили використовувати гривню на території міста. Тому люди змушені брати російські рублі, щоб вижити в окупації.

"Вчора, 11 лютого, у поштовому відділенні на вулиці Довганюка пенсіонери, щоб отримати 10 тисяч рублів виплат, займали чергу з півночі. Вранці утворилася тиснява, і люди виламали двері поштового відділення. У результаті приїхала так звана "міліція" і почала розганяти пенсіонерів пострілами у повітря", - йдеться у повідомленні.

При цьому росіянам все ще не вдалося налагодити систему виплат, тому люди змушені по кілька днів стояти в черзі за російськими грошима.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...