У Бєлгороді чомусь погано сплять: У РФ заявили про значні руйнування, пожежу, проблеми з водопостачанням та електрикою внаслідок нічної повітряної атаки (відео)

У ніч на неділю, 31 березня, у Бєлгороді пролунали вибухи. У РФ повідомили нібито про ліквідацію 10 повітряних цілей на підльоті до міста. Про це заявив губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков.

За його словами, внаслідок обстрілу постраждала жінка — мешканка будинку, в якому спалахнула пожежа. У постраждалої опік руки, їй надали допомогу на місці.

Пост В'ячеслава Гладкова

"У місті Бєлгороді внаслідок повітряної атаки з боку ЗСУ вибито вікна в одній квартирі багатоквартирного будинку, пошкоджено 18 приватних житлових домоволодінь, у двох із яких сталося загоряння", — повідомив ставленик путіна.

Також губернатор заявив про пошкодження на лінії електропостачання та подачі холодного водопостачання.

Гладков повідомив, що над регіоном нібито було збито повітряні цілі.

"У Бєлгородському районі після відбиття засобами ППО повітряної атаки з боку ЗСУ в селищі Травневий є різні руйнування у двох приватних домоволодіннях, також пошкоджено один автомобіль. У селищі Дубове в одному приватному домоволодінні вибито вікна, посічено фасад і паркан, у селі Таврове посічено паркан приватного домоволодіння", — додав він.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...