У Бєлгороді чули звуки вибухів, у будинках вилетіли шибки (фото)

У неділю, 18 грудня, у російському Бєлгороді пролунали вибухи. У житловому кварталі міста помітили дим, а в навколишніх будинках вилетіли вікна. Відповідні фото та відео опублікували місцеві Telegram-канали, передають Патріоти України.

Місцева влада заявила про роботу ППО. "Над Бєлгородом та Бєлгородським районом спрацювала наша система ППО. Є наслідки землі. Наразі відомо про чотирьох постраждалих. Бригади медиків доправляють їх до лікарні. Перебуваю на місці події. Більш детальна інформація буде пізніше", – повідомив губернатор області В'ячеслав Гладков.

Тим часом на телефони місцевих жителів почали надходити оповіщення від РКНС. У них повідомили, що місто під обстрілом і закликали перебувати в укриттях.

Намічається торг? Путін летить до китайського друга Сі Цзіньпіна на переговори

вівторок, 14 травень 2024, 11:30

Російський диктатор Володимир Путін летить до лідера Китаю Сі Цзіньпіна. Візит запланований на 16-17 травня.Про це повідомили у Кремлі, передають російські пропагандисти. Зазначається, що Путін і Сі Цзіньпін проведуть переговори та підпишуть низку доку...

"Одна тріщина в лінії відкрила шлях": В NYT проаналізували наступ військ Путіна на Харківщину

вівторок, 14 травень 2024, 11:26

Українська армія сьогодні є найуразливішою від початку повномасштабного вторгнення. Росія намагається скористатися цим вікном можливостей, посилюючи свої напади на сході та погрожує відкрити новий фронт. Про це йдеться в матеріалі The New York Times. Р...