У Бєлгороді ув'язнили чоловіка, який "їхав воювати на боці України" (відео)

Бєлгородський обласний суд засудив до трьох років колонії загального режиму 21-річного чоловіка, обвинуваченого в спробі виїхати воювати на боці України. Про це повідомила "Новая газета", передають Патріоти України.

Зазначається, нібито чоловік на допиті заявив, що ним "рухало бажання розв'язати свої матеріальні проблеми", а "більшу частину грошей" він хотів віддати на відновлення інфраструктури України.

Пропагандисти заявляють, що він "визнав провину і розкаявся", що "намагався виїхати в Україну для участі в бойових діях у складі українських нацбатальйонів". Засуджено чоловіка 2001 року народження до 3 років колонії загального режиму.

Вирок набув чинності. ЗМІ пишуть, що йдеться про 21-річного співробітника "Яндекс.Еды" з Тюмені Максима.

У лютому 2022 року він вийшов на пікет із плакатом "Замість фантомних нацистів в Україні гинуть невинні люди!", а незабаром поїхав у Бєлгородську область, не попередивши сім'ю. Наприкінці квітня юнака заарештували.


Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставки Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...