У Бєлгороді знову "бавовна": Місцеві скаржаться на гучні "хлопки" (фото)

У російському Бєлгороді знову неспокійно. Росіяни, які живуть у місті, поскаржилися на щонайменше два "сильних хлопки" 18 жовтня. Чергову "бавовну" в Росії відразу пояснили "роботою ППО", яка нібито збивала снаряди, запущені по Бєлгороду. Про це пишуть російські пропагандисти та місцеві паблики, вони також публікують фото, передають Патріоти України.

"У Бєлгороді очевидці повідомляють про роботу ППО. За інформацією місцевих жителів, сильні "хлопки" пролунали двічі", – повідомляє один із популярних російських Telegram-каналів.

Про те, що російська ППО нібито збивала щось, запущене по Бєлгороду, пишуть і місцеві паблики. "Ймовірно, це була робота ППО, запускали якраз таки по Бєлгороду", - повідомляють деякі з них після перших повідомлень про вибухи після 17 години вечора.

Особливо пильні бєлгородці також робили фото роботи ППО із зазначенням, де саме їх було зроблено. Наприклад, так робота систем протиповітряної оборони, за інформацією місцевих пабликів, виглядала в районі педагогічного коледжу в Бєлгороді.

Видно була робота ППО і в районі торговельного центру "Слов'янський", про що теж не забули повідомити місцеві мешканці, супроводживши повідомлення фото.


У РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...