У Білому домі пояснили, чому не хочуть оголошувати Росію країною-спонсором тероризму

Сполучені Штати Америки не вважають ефективною пропозицію України внести Росію в американський список країн-спонсорів тероризму. Про це в ході брифінгу заявила прес-секретар Білого дому Карін Жан-П'єр, передають Патріоти України.

За її словами, це може призвести до затримки експорту продовольства і поставити під загрозу операції з перевезення товарів через Чорне море.

Раніше президент Сполучених Штатів Джо Байден під час прес-конференції в Білому домі заявив, що Росію не потрібно визнавати країною-спонсором тероризму.

У Великдень окупанти вдарили по центральній частині Харкова

неділя, 5 травень 2024, 14:54

У неділю, 5 травня, армія РФ обстріляла Шевченківський район Харкова. Наразі відомо про щонайменше двох поранених. Про обстріл міста у своєму Telegram повідомив мер міста Ігор Терехов, передають Патріоти України. За його словами, армія РФ вдарила по жи...

Якщо Кремль зважиться на новий фронт: The Wall Street Journal назвала естонське місто, яке може стати ціллю Путіна

неділя, 5 травень 2024, 14:50

Уряди США і Європи дедалі більше схвильовані тим, що російський диктатор Володимир Путін планує кинути виклик членам НАТО, зокрема трьом балтійським країнам, якщо зможе закінчити війну в Україні на вигідних для себе умовах. Про це пише The Wall Street ...