У Білому домі повідомили, коли Україні нададуть ще один пакет допомоги

США нададуть Україні ще один пакет допомоги до кінця грудня 2023 року. На жаль, після цього ухвалень рішення щодо фінансування без участі Конгресу буде неможливим. Про це заявив координатор зі стратегічних комунікацій Ради нацбезпеки при Білому домі Джон Кірбі на брифінгу у Вашингтоні, передають Патріоти України.

Коли буде рішення Конгресу

У Білому домі також сподіваються, що питання додаткової фінансової допомоги для України вдасться врегулювати у січні 2024 року. Кірбі наголосив, що вона не лише вкрай важлива для нашої держави, а й відповідає національним інтересам США. "Час не на нашому боці. Це має бути не пізніше, ніж у січні, але чим швидше, тим краще", – застеріг він.

Раніше стало відомо, що президент США Джо Байден готовий до компромісів з республіканцями для розблокування допомоги Україні.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...