У Білорусь прилетіло багато винищувачів РФ та вантажних бортів, - "Беларускі Гаюн"

У неділю, 15 січня, в Білорусь прилетіли чотири вантажних борту повітряно-космічних сил Росії та вісім винищувачів. Борти приземлилися на військовому аеродромі Барановичі, повідомила моніторингова група "Беларускі Гаюн" в Telegram, передають Патріоти України.

За даними спостерігачів, мінімум частина вантажних бортів щось привезла, можливо, боєприпаси для винищувачів.

Крім того, "Беларускі Гаюн" назвав імовірну причину прильоту російських літаків в Білорусь - це участь у спільних льотно-тактичних навчаннях білорусів та росіян.

"Примітно, що до прильоту сьогоднішніх винищувачів, в Барановичах і так дислокувалися два Су-34 ВКС РФ", - наголошується у повідомленні.

Раніше стало відомо, що в Білорусь 8 січня прилетіли 12 російських вертольотів.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...