У Білорусі опозиція назвала можливий діагноз Лукашенка: У Кремлі його стан не коментують

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко, ймовірно, має сильну вірусну інфекцію. Ба більше, деякі джерела називають конкретний діагноз політика - інфекційно-алергічний міокардит. Такі відомості озвучив представник кабінету з транзиту влади Павло Латушко. Про це повідомляє "Єврорадіо", передають Патріоти України.

Анонімні джерела в Народному антикризовому управлінні заявили, що самопроголошений президент може мати запалювальне ураження серцевого м'яза у відповідь на інфекцію.

Жодної докладної інформації про стан Лукашенка та про те, які шанси у самопроголошеного президента, білоруська опозиція не озвучує.

У той же час зазначається, що у разі інфекційно-алергічного міокардиту людина може відчувати такі симптоми, як задишка, нездужання, серцебиття, біль у серці, а також помірний біль у суглобах.

Цікаво, що офіційних повідомлень про стан здоров'я Лукашенка досі немає. Однак так само немає жодних сумнівів у тому, що зі здоров'ям у нього не все гаразд, зокрема й через те, що його виступ на Дні прапора, герба та гімну Білорусі зачитував прем'єр-міністр Роман Головченко.

Також варто зазначити, що у Кремлі стан Лукашенка не коментують. За словами путінського прессекретаря Дмитра Пєскова, жодних офіційних даних з Мінська не було.

"Треба орієнтуватися на офіційні повідомлення. Жодних офіційних таких повідомлень з боку Мінська не було. І тут ми вважаємо, що дуже важливо саме орієнтуватися на офіційну інформацію", – видали у Кремлі.

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...