У білоруській опозиції заявили, що Лукашенко готується вступити у війну проти України та відправити 100 тис. солдатів

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко нібито має намір вступити у війну проти України на боці Росії. Самопроголошений президент нібито збирається кинути проти нашої держави 100 тисяч солдатів. Про це заявив один із лідерів білоруської опозиції Павло Латушко. Політик посилався на власні джерела, проте конкретних доказів своїм словами не надав, передають Патріоти України.

За його словами, Лукашенко домовився з Кремлем, що також розгорне у Білорусі 120 тисяч російських військовослужбовців. Це має статися у період із листопада по лютий.

"Білорусь зобов'язується додатково поставити 100 тисяч мобілізованих солдатів. Лукашенко готується до повномасштабної війни. Захід має висунути ультиматум, від якого він не зможе відмовитися", – пише Латушко.

Зазначимо, напередодні білоруські журналісти також розповіли, що деякі громадяни Росії, яких мобілізували на війну проти України, можуть вирушити на навчання до Білорусі. Там вони займатимуться підготовкою під керівництвом білоруських офіцерів.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...