У боях за Україну загинув 28-річний буковинський футболіст

Захищаючи Україну від російських загарбників, загинув буковинський футболіст - 28-річний Юрій Царик. У 2012 році чоловік був призваний на службу до лав Збройних Сил України. Служив в окремій президентській бригаді ім. Богдана Хмельницького. З березня 2021-го зарахований до особового складу військової частини міста Краматорськ, повідомляє Чернівці Спорт, передають Патріоти України.

У першості України Царик виступав за чернівецьку "Буковину". Виступав за аматорські команди Чернівецької області "Буковина-2", ФК "Киселів", ФК "Борівці", МСК "Кіцмань", а також "Пробій" (Городенко, Івано-Франківська область). У сезоні-2017/18 Юрій зіграв один матч за чернівецьку "Буковину".

Друзі, знайомі та односельці кажуть, що Юрій був справжнім патріотом України, "людиною з великої літери", завжди життєрадісним, усміхненим, комунікабельним, щирим, добрим, привітним, енергійним. Він був справжнім лідером, завжди вмів об'єднати навколо себе багато людей.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...