У Болгарії заявили, що таємно через Польщу відправили в Україну 4200 тонн зброї

Виконувач обов'язків міністра економіки Болгарії Александер Михайлов сказав, що його країна надає військову підтримку Україні. Мова йде про 4200 тонн зброї. Його цитує Nova.bg, передають Патріоти України.

"За перші чотири місяці від початку війни – до 30 червня були підписані дозволи на експорт болгарської зброї на один мільярд 16 мільйонів євро. За цей чотиримісячний період 4200 тонн болгарської зброї було доставлено до польського аеропорту біля кордону з Україною", – заявив болгарський чиновник.

Він додав, що має документи на доказ своїх слів, але не показав їх.

Весною парламент Болгарії затвердив рішення про ремонт української військової техніки на оборонних підприємствах. У червні прем'єр-міністр Болгарії відмовився постачати Україні озброєння для захисту від Російської Федерації.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...