У брата Єрмака з'явився достойний конкурент: "Родич" Монастирського за грубі гроші "продавав" посади в МВС

Прокуратура Криму викрила "схему" мешканця півострова, який після переїзду в Київ, видаючи себе за родича Міністра внутрішніх справ України, пропонував посади в МВС за 60 тисяч доларів США. Йому готують повідомлення про підозру, а також запобіжний захід — кримінальним кодексом передбачено покарання від 3 до 8 років в'язниці, зазначають Патріоти України.

"Під час отримання частини неправомірної вигоди у сумі 10 тисяч доларів США, фігуранта затримано у порядку статті 208 КПК України. Наразі готується повідомлення про підозру у зловживанні впливом та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу. Тривають першочергові слідчі дії", – ідеться у повідомленні.

Так, правоохоронці затримали чоловіка, який видав себе за родича міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського та "продавав" посаду в МВС за 70 тисяч доларів.

Фігурант у серпні минулого року запропонував знайомому обійняти посаду керівника одного з департаментів МВС, за що вимагав 70 тисяч доларів. Під час зустрічей чоловік вимагав спочатку 10 тисяч доларів, які він нібито мав передати до кадрового підрозділу відомства для початку процедури працевлаштування.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з конфіскацією майна.

Особливий маневр? У ЗСУ пояснили, для чого Росія нарощує війська на Харківському напрямку

понеділок, 29 квітень 2024, 15:50

Військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Іван Тимочко в ефірі телемарафону розповів, навіщо росіяни нарощують чисельність на Харківському напрямку та вчергове активізували свої дії на Куп’янському напрямку, передають Патріоти Укра...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...