Мають бути жорсткі заборони: У Британії запропонували визнати партію "Єдина Росія" терористичною організацією

У Британії запропонували визнати партію "Єдина Росія" терористичною організацією

У Британії запропонували оголосити російську партію "Єдина Росія" терористичною організацією. Заява прозвучала на тлі пропозиції про заборону видачі росіянам всіх туристичних віз, передають Патріоти України.

Про це заявив член комітету у закордонних справах британського парламенту, депутат Лейбористської партії Ліам Бірн після візиту до Києва. Він назвав три причини успішного контрнаступу Збройних сил України:

• Україна веде війну за незалежність і може мобілізувати більше ресурсів;

• провал військової стратегії Росії;

• військова допомога Заходу.

"На сьогоднішній день Росія витратила величезні ресурси і мало що отримала і в короткостроковій перспективі не сподівається на мобілізацію для досягнення нових проривів. Пора вийти за рамки фрази "Путін повинен зазнати поразки" і встановити цілі, підкріплені зобов'язаннями з військового постачання для їх досягнення", – зазначив британський політик.

За його словами, такими цілями може бути створення безпечного повітряного простору над Україною за рахунок комплексної протиповітряної оборони, повна деокупація української території, переслідування РФ за агресію і військові злочини, стягнення репарацій і повернення всіх полонених і переміщених осіб.

"Пропоную розглянути посилення тиску на російську еліту шляхом оголошення "Єдиної Росії" терористичною організацією, як ми це зробили в разі ЕТА, "Хезболли" або ХАМАС, заборона на російські туристичні візи і сильніші гарантії для експорту (зерна), наприклад заборонена для польотів зона над Чорним морем", – підсумував Бірн.

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...