У британській розвідці пояснили, що завадило РФ захопити Одесу, і назвали цілі окупантів у морі

Російські окупанти не мають змоги захопити Одесу морським десантом. Спроби Росії знищити протикорабельний потенціал України залишаються безуспішними. Чорноморський флот РФ перебуває під постійною загрозою. Про це повідомляє у Twitter Міністерство оборони Великої Британії з посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України.

Розвідники нагадали про ракетний удар росіян по порту в Одесі 24 липня. Тоді в РФ заявили, що нібито завдали удару по українському військовому кораблю та протикорабельному комплексу, проте немає жодних ознак того, що в місці влучення перебували подібні цілі.

"Росія майже напевно сприймає протикорабельні ракети як ключову загрозу, що обмежує ефективність їх Чорноморського флоту. Це значно підірвало загальний план вторгнення, оскільки Росія не може спробувати морським десантом захопити Одесу", - наголосили британці.

За їх даними, росіяни будуть і надалі приділяти першочергову увагу зусиллям з ослаблення і знищення протикорабельного потенціалу України. Однак російські зусилля регулярно підриваються застарілою розвідувальною інформацією, поганим плануванням і підходом до операцій зверху вниз, зазначили у розвідці.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...