У Бучі виявили катівню, де окупанти вбивали беззбройних мирних жителів (відео 16+)

В одному з будинків у деокупованій Бучі на Київщині українські військові знайшли облаштовану російськими окупантами катівню. Сюди звозили беззбройних бучан, зв'язували, ставили на коліна - і вбивали пострілом в голову. Тіла закатованих українців досі лежать на місці, де їх було страчено рашистами. Страшні кадри з катівні опублікувало видання "Телеграф", передають Патріоти України.

На відео - малопримітний будинок у Бучі. У підвалі будинку українські захисники знайшли сліди від "казарми" окупантів, де вони спали та їли. У сусідньому приміщенні - тіла закатованих бучан. Їх рашисти звозили сюди, зв'язували руки, ставили навколішки обличчям до стіни - і вбивали пострілом в голову.

Тіла невинно вбитих путінськими нелюдами українців - а це чоловіки різного віку - досі знаходяться у катівні. У тих же позах, в яких вони прийняли мученицьку смерть від рук російських вбивць.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...