У будинках "вовків" Путіна в Європі пройшли обшуки, деяких байкерів заарештували

У будинках членів Всеросійського мотоклубу "Нічні вовки", які живуть в Європі, провели арешти і обшуки. Про це РИА новости повідомив президент організації Олександр Залдастанов, передають Патріоти України.

"Кілька днів тому в багатьох будинках "Нічних вовків" почалися обшуки, тиск і навіть арешти. Людям ставили якісь ідіотські питання, якісь завуальовані погрози та інше. Все це говорить про те, що так звані західні партнери дуже бояться наростаючої протидії", - заявив він.

Як відомо, раніше мотоклуб "Нічні вовки" і його президент були включені в проект нового чорного списку, обговорюваного в ЄС.

Залдастанов наголосив, що ніхто з його товаришів "не дав слабину", не відмовився від дружби і своїх переконань. "Заборонити нас не вдасться. Переконання, правду, ідею, неможливо перемогти заборонами", - сказав він.

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...

Зона смерті: Як виглядає Часів Яр після російських ударів - відео з висоти

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:49

Місто Часів Яр, що протягом кількох місяців перебуває під постійними обстрілами з боку російських загарбників, нині нагадує руїни окупованих Бахмута та Авдіївки, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. . На кадрах, що демонструють...