У Чечні розпочинається справжнє повстання, Кадиров погрожує місту Урус-Мартан війною (відео)

У місті Урус-Мартан, тимчасово окупованої Росією Республіки Ічкерія, спалахнув конфлікт. Глава республіки Чечня Рамзан Кадиров почав погрожувати жителям війною. Відповідне відео з'явилося у Telegram, передають Патріоти України.

На кадрах чеченський тіктокер прямо погрожує городянам відправкою на фронт в Україну. Місцеві пабліки пишуть, що у Чечні розпочинається справжнє повстання. У місто введено загони кадировців. Причиною стало те, що напередодні стався конфлікт між даішником та співробітником СОБРу.

Зокрема, увечері 10 грудня гвардієць навмисно дрифтував перед інспектором ДАІ, а коли той зробив йому зауваження, почався конфлікт. Навколо зібрався натовп, проте ніхто не поспішав розняти чоловіків. Коли гвардієць вдарив даішника, той відкрив вогонь із пістолета.

В результаті Кадиров розлютився і образив мешканців міста, почавши загрожувати їм відправкою чоловіків на війну в Україну. Тіктокер заявив, що відправить усіх чоловіків на фронт, бо вони нібито ховалися за жінками і не заступилися інспекторам. Тих, хто спостерігав за конфліктом, він назвав "зіваками" та заявив, що має списки свідків конфлікту.

"Ті люди, які там були, якщо ви чоловіки, ви ж хотіли побитися, так що воювати зі співробітниками. Або ми заберемо вас і відправимо туди, де йде "спецоперація". У нас є ваші списки, так що збирайте ваші речі і готуйтеся до відправлення на "спецоперацію". Ви показали свою справжню особу, так що ми будемо знати, як далі з вами вести діалог", – пригрозив Кадиров.

В Урус-Мартані вже буквально почалися облави. Правоохоронці навіть закликають громадян не виходити на вулиці, бо їм наказано ловити всіх поспіль. Кадировці перевіряють документи всіх у пошуках тих, хто був свідком конфлікту. Очевидці вже готуються до того, що місцевих жителів просто почнуть викрадати, адже мають таку сумну практику.

Проблеми у ворога наростають: ЗСУ знищили стратегічний запас пального окупантів у Луганській області

вівторок, 14 травень 2024, 8:52

Ситуація з доставкою пального в окупованій Росією Луганській області стала ще більш напружено. Стратегічного запасу вже немає. Як зазначається в повідомленні, після двох займань на нафтобазах у Луганську та Ровеньках окупанти лишилися можливості накопи...

На тлі нового наступу російських загарбників на Харківщині США надсилають потужний політичний сигнал: Держсекретар Блінкен прибув до Києва

вівторок, 14 травень 2024, 8:15

Під час зустрічей з керівництвом України Блінкен говоритиме про значення додаткової допомоги США Україні і запевнить українців у незмінній подальшій підтримці США. Ентоні Блінкен приїхав в Україну . До Києва прибув держсекретар США Ентоні Блінкен. Про...