"У чергу на смерть від ракет РФ ніхто не записується": Подоляк дорікнув прем'єру Грузії за закиди про вступ до ЄС

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, коментуючи заяву Гарібашвілі, заявив, що "ніхто не записується в чергу на смерть від російських ракет", і цінності важливіші за зиск. Про це Михайло Подоляк написав у Twitter, передають Патріоти України.

Радник глави ОП наголосив, що Україна сплачує страшну ціну за вибір бути європейською демократією, а Євросоюз "платить велику ціну, аби захистити західну цивілізацію".

"Ніхто не записується в чергу на смерть від ракет Росії, Іраклій Гарібашвілі (прем'єр-міністр Грузії), Україна платить страшну ціну за вибір бути європейською демократією. Європа платить велику ціну, аби захистити західну цивілізацію. Бо цінності важливіші за зиск. А що важливіше для вас? Номер черги на кандидатство?", - написав Подоляк.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі заявив, що країна чекає на "справедливе рішення" на заявку Грузії в Євросоюз і закликав дочекатися остаточної відповіді Брюсселя.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...