У Чернігівській області оголошено часткову евакуацію населення після обстрілів ЗС РФ

У Чернігівській області оголошено евакуацію населення після масованого ракетного удару ЗС РФ по Прилуках. Цю інформацію підтвердив голова департаменту цивільного захисту та оборонної роботи ОВА Сергій Болдирєв.

За його словами, евакуацію було оголошено у населених пунктах Прилуцького району Чернігівської області.

У Чернігівській області оголошено евакуацію населення через ракетні удари по Прилуках Цивільних хочуть вивезти в безпечні регіони через загрозу пожеж після того, як ЗС РФ здійснила масований ракетний удар по Прилуках.

Болдирєв у коментарі журналістам наголосив, що евакуація населення проводитиметься у населених пунктах Заїзд, Петрівське, Тихе та Сухоставець.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...