"У червні ми дізнаємося, які країни нас підтримують": Зеленський виступив із гучною заявою щодо вступу у НАТО

Президент Володимир Зеленський розраховує, що в червні 2021 року на саміті НАТО стане відомо, які країни підтримують надання Україні плану дій щодо членства (ПДЧ) в Альянсі, передають Патріоти України.

Про це він заявив після переговорів із президентом Франції Еммануелем Макроном і канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель. Трансляція його брифінгу велася на сторінці Офісу президента.

За словами глави держави, він "відчуває підтримку щодо надання ПДЧ", однак коли це станеться – невідомо. Водночас він зазначив, що запропонував усім країнам ЄС підписати декларації про підтримку вступу України до Євросоюзу. Макрон пообіцяв вивчити це питання.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...