У Держдумі заявили про "геноцид поляками власного народу" після виключення футболіста "Спартака" зі збірної Польщі

Депутат Держдуми Роман Терюшков лицемірно назвав геноцидом виключення зі збірної Польщі півзахисника московського "Спартака" Мацея Рибуса. 32-річний футболіст вирішив продовжити кар'єру в країні-агресорі, за що поплатився місцем у команді на чемпіонаті світу. У коментарі пропагандистському телеканалу "Матч ТВ" депутат назвав поляків агресивною нацією. Він також запропонував надати Рибусу російське громадянство, передають Патріоти України.

"Ми давно не називаємо поляків колегами. У них агресія перейшла вже на своїх громадян. Це геноцид власного народу, коли ти починаєш відлучати від збірної та будь-якого порядку денного країни своїх людей, які роблять по-своєму. Дивна історія з Рибусом. Думаю, він щасливий у Росії. У нього дружина з Росії, діти. Якщо власна країна так поставила його в рамки, нехай змінює громадянство на російське. Йому 32 роки, після кар'єри житиме у нас, працюватиме, отримає ліцензію, зможе тренувати", – сказав Терюшков.

Зазначимо, що Рибус з 2017 року виступав у складі московського "Локомотива", а після закінчення сезону на правах вільного агента перебрався до іншого столичного клубу – "Спартак". У 2011-2016 роках польський футболіст захищав кольори грозненського "Ахмата". Виключити Мацея зі збірної закликали у Міністерстві закордонних справ Польщі.

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...

У дворі її власного будинку: Росіяни розстріляли пенсіонерку на окупованій Херсонщині

середа, 24 квітень 2024, 22:53

Російські окупанти в захоплених районах Херсонської області розстріляли 65-річну жінку. Про це повідомляє пресслужба Херсонської обласної прокуратури в Telegram, передають Патріоти України. За даними слідства, 24 квітня в одному з населених пунктів тим...