У Дніпрі окупанти завдали ракетного удару по військовому об'єкту

У Дніпрі нанесли ракетний удар по військовому об'єкту. Наслідки уточнюються. Про це повідомило Повітряне командування Схід, передають Патріоти України.

Як повідомила ДСНС у Дніпропетровській області на своїй сторінці у Facebook, о 22:38 РФ завдала два ракетних удари по одній з військових частин на околиці міста Дніпро. В результаті цього значно зруйновані будівлі частини. Інформація щодо загиблих та постраждалих встановлюється.

Також внаслідок влучення ракет виникло два осередки пожежі. Щодо того, якими саме ракетами окупанти завдали удару по військовій частині, поки інформації немає.

Зброя надходить із запізненням, і росіяни цим користуються - глава Міноборони Умєров

п’ятниця, 17 травень 2024, 20:41

Україна досі потребує великої кількості зброї, щоб ефективніше протистояти повномасштабній російській агресії та захистити своїх громадян. Про це в інтерв'ю CNN, яке опублікували 17 травня на YouTube-каналі Міноборони України, повідомив глава відомства...

Є поранені й загиблий: Окупанти вдарила ракетами по інфраструктурі на Одещині (фото)

п’ятниця, 17 травень 2024, 20:29

Сьогодні, 17 травня, російська терористична армія завдала ракетного удару по Одеській області, відомо про пошкодження цивільної інфраструктури та поранених, інформують Патріоти України. В Одесі перший вибух пролунав приблизно о 15.20. Це сталося через ...