У Дніпрі патріоти не дали "тітушкам" зірвати Куліш-Фест: Організаторами неподобства називають відомого "слугу"-українофоба, бачили наче і радника-"диверсанта" Банкової (фото, відео)

«Туристи Зеленського», явно не місцеві, провокували гостей фестивалю та викрикували провладні заклики. Спроба влаштувати погром закінчилась для провокаторів плачевно: першими схоже збігли організатори, щоб не потрапити в «полон».

Більше сотні люмпенізованих російськомовних молодиків спортивної статури, які до того ж дуже люблять Зеленського, влаштувати провокацію на Куліш-Фесті у Дніпрі , повідомляють зі слів очевидців, Патріоти України.

Фестиваль відбувся у парку «Зелений гай», де зібралися близько тисячі патріотів – серед них активісти, волонтери та ветерани АТО, туди ж прибув і експрезидент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко.

На заході було чимало родин із дітьми. «тітушки», які організовано прибули у парк, не приховували своєї симпатії до нинішньої влади – гучно викрикували «Зеленский молодец», нецензурно лаялися на адресу «Євросолідарності» та Порошенка, кричали, що «им не место в Днепропетровске» (те, що прадавній осередок козаччини позбувся комуняцького "петровського", криворізьким гопнікам певно не відомо. - ПУ).

Обурені дніпряни не дозволили зіпсувати свято, відтіснили наймитів, а кількох довелося скрутити. Відео із парку також опублікувала молодіжна активістка Дінара Габібуллаєва. На ньому видно, що один з провокаторів п’яний, а на запитання, скільки випив, погромник відповів «Какая тебе разница?».


За словами місцевих, молодики не дуже добре орієнтувались у Дніпрі, їх організовано привезли з Кривого Рогу та Запоріжжя. Цю інформацію також підтвердила поліція.

Перед акцією "ЗеТітушок" у парку їх також бачили біля офісу партії «Європейська Солідарність», де вони викрикували нецензурні образи на адресу партії.

«Нас не зупинять ніякі провокації Банкової, яка нас боїться», – зазначив Петро Порошенко.

За даними місцевих джерел, приїзд «тітушок» у Дніпро організували на замовлення влади. Зокрема, за організацією може стояти народний депутат від «Слуг» Максим Бужанський. Серед «тітушок» також помітили особу, схожу на помічника речника української делагації у ТКГ Олексія Арестовича ,котрий сам себе називає експертом з диверсійних операцій, чиї подвиги розсекретять у далекому майбутньому.

Зазначимо, що Куліш-Фести традиційно проводяться у різних містах України за ініціативи волонтера і музиканта, лідера гурту «Широкий лан» Ярослава Бойка, партійців «Європейської Солідарності» та ветеранів війни проти російської агресії.

До учасників та гостей звернувся п’ятий президент України Петро Порошенко:

"Фантастичні люди, щирі розмови, добрі справи — наш традиційний Куліш-фест зібрав патріотів Дніпра. У нашому колі завжди панує неймовірна атмосфера єдності та рішучості боронити нашу землю. У такі моменти відчуваю, що разом — ми сила, яку не здолати.

Дуже вдячний дніпрянам за цю теплу зустріч. Дякую, що вас не лякають жодні провокації. І ми не дамо «тітушкам» жодного шансу! Вони бояться нас, тому що ми любимо Україну і нас не зупинити!

Дякую за підтримку! Україна — понад усе!"

Нагадаємо, раніше напад на Петра Порошенка був здійснений 24 серпня у самому центрі столиці, де Порошенко брав участь у багатотисячному Марші Патріотів. П’ятий президент разом із родиною загиблого морпіха Ярослава Журавля у цей час покладав квіти до Меморіалу героїв Небесної сотні. Окрім Порошенка дісталося і кільком ветеранам-учасникам маршу.

Після нападу на Петра Порошенка у п’ятого президента діагностовані опіки очей. Про це свідчить довідка фахівця з Олександрівської лікарні, який надавав Порошенку медичну допомогу.

"Для російської пропаганди зʼявиться чудовий козир": Експерт пояснив, як Росія бачить майбутню війну з Альянсом

вівторок, 19 березень 2024, 0:30

Експерт з міжнародної безпеки Фонду "Демократичні ініціативи" Тарас Жовтенко вважає, що Росія може готуватись до обмеженої гібридної операції на території однієї з країн НАТО. Таку думку він висловив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Ще о...

Гарно зарекомендували себе у розвідці, та патрулюванні: Бельгія надасть Україні 300 штук італійських броньованих позашляховиків LMV, - ЗМІ

вівторок, 19 березень 2024, 0:04

Бельгія готує пакет військової допомоги для України, який міститиме 300 броньованих позашляховиків LMV, повідомляє видання Shephard Media. Компанія Iveco DV представила LMV 4x4 у 2001 році, як автомобіль із високим рівнем прохідності та захисту броні. ...