У Донецьку окупанти "мобілізують" чоловіків просто з лікарні - хворих примусово виписують

На тимчасово окупованих територіях російські війська продовжують так звану "мобілізацію" місцевого населення. Через брак "гарматного м'яса" загарбники забирають на фронт навіть тих, хто ще не встиг вилікуватися від попередніх поранень, передають Патріоти України.

Зокрема, нове джерело поповнення втрат у живій силі окупанти знайшли у Донецьку. Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ на ранок 5 вересня.

За інформацією Генштабу, у тимчасово окупованому Донецьку загарбники примусово "мобілізують" чоловіків у лікарнях. Нещодавно до місцевих медзакладів почали прибувати представники російської окупаційної армії та силою "виписувати" хворих. Примітно, що під таку "виписку" потрапляють чоловіки призовного віку з різними захворюваннями чи травмами. Ба більше, забирають на війну навіть тих, хто зазнав поранення під час бойових дій.

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...