У Донецьку п'яний "асвабадітєль" розстріляв магазин під час пограбування

Увечері 16 грудня чоловік учинив збройний напад на магазин в окупованому Донецьку. Інформацію підтвердили у МВС невизнаної "ДНР", передають Патріоти України.

За даними окупантів, нападник був "у неадекватному стані". Він, озброївшись автоматом, здійснив пограбування магазину. “Вимагав гроші, відкрив хаотичну стрілянину, поранив одного з продавців та втік”, - повідомили у “ДНР”.

Найманці невдовзі розшукали розбійника та застрелили його. Примітно, що, за даними окупантів, нібито нападник був місцевим 50-річним безробітним алкоголіком. Особу вони розкривати не стали. Проте з огляду на наявність у чоловіка автомата можна припустити, що він міг воювати проти української армії в угрупованнях “Л/ДНР”. Постраждалу продавчиню госпіталізовано. Про її стан інформації немає.

Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...