У дружини Башара Асада виявили лейкемію - 5 років тому вона поборола рак молочної залози

Першій леді та дружині президента Сирії Башара Асада – Асмі Асад – діагностували лейкемію. Вона майже 5 років тому успішно поборола рак молочної залози, але онкологія знову повернулася в дещо іншій формі.

48-річній першій леді доведеться ізолюватися від оточення та скасувати всі публічні заходи, щоб провести лікування. Про це повідомилиу соцмережах президента Сирійської Арабської Республіки.

Варто зазначити, що лейкемія – це онкологічне захворювання крові. На якій саме стадії раку перебуває Асма Асад – невідомо."Після появи кількох симптомів і клінічних ознак і після комплексної серії медичних тестів і обстежень першій леді Асмі Асад було поставлено діагноз "гострий мієлоїдний лейкоз" (ГМЛ).

Отже, перша леді дотримуватиметься спеціального протоколу лікування, який включає суворі заходи профілактики інфекцій і відповідне соціальне дистанціювання. Перша леді тимчасово відмовиться від усіх прямих зобов’язань у рамках свого плану лікування", – йшлося у заяві.

Відомо, що майже п'ять років тому перша леді Сирії хворіла на рак молочної залози. Однак тоді захворювання було на ранній стадії і з ним вдалося впоратися. У той час канцелярія навіть поширила фотографію із подружжям з лікарні, де Асма Асад вже розпочала лікування.

Боротьба з онкологією тривала рік, але все закінчилося оптимістично. Перша леді Сирії самостійно оголосила, що "з усім цим болем і втомою покінчено".

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...