У дружини Башара Асада виявили лейкемію - 5 років тому вона поборола рак молочної залози

Першій леді та дружині президента Сирії Башара Асада – Асмі Асад – діагностували лейкемію. Вона майже 5 років тому успішно поборола рак молочної залози, але онкологія знову повернулася в дещо іншій формі.

48-річній першій леді доведеться ізолюватися від оточення та скасувати всі публічні заходи, щоб провести лікування. Про це повідомилиу соцмережах президента Сирійської Арабської Республіки.

Варто зазначити, що лейкемія – це онкологічне захворювання крові. На якій саме стадії раку перебуває Асма Асад – невідомо."Після появи кількох симптомів і клінічних ознак і після комплексної серії медичних тестів і обстежень першій леді Асмі Асад було поставлено діагноз "гострий мієлоїдний лейкоз" (ГМЛ).

Отже, перша леді дотримуватиметься спеціального протоколу лікування, який включає суворі заходи профілактики інфекцій і відповідне соціальне дистанціювання. Перша леді тимчасово відмовиться від усіх прямих зобов’язань у рамках свого плану лікування", – йшлося у заяві.

Відомо, що майже п'ять років тому перша леді Сирії хворіла на рак молочної залози. Однак тоді захворювання було на ранній стадії і з ним вдалося впоратися. У той час канцелярія навіть поширила фотографію із подружжям з лікарні, де Асма Асад вже розпочала лікування.

Боротьба з онкологією тривала рік, але все закінчилося оптимістично. Перша леді Сирії самостійно оголосила, що "з усім цим болем і втомою покінчено".

"Недостатньо снарядів для нас, занадто багато російських безпілотників": Бійці ЗСУ на "нулі" мало сподіваються на план перемоги Зеленського, - The Times

субота, 28 вересень 2024, 23:40

Як пише The Times, серед українських бійців, які воюють на Донбасі, мало надії на те, що план перемоги, який президент України Володимир Зеленський презентує у США, допоможе їм стримати російські війська, передають Патріоти України. "Серед військ на ци...

Ізраїль ліквідував лідера Хезболла. Проіранські терористи заявили, що Хасан Насралла помер "як великий мученик"

субота, 28 вересень 2024, 22:25

Шиїтський рух Хезболла офіційно підтвердив загибель свого лідера Хасана Насралли. Про це оголосила пресслужба організації у Telegram в суботу, 28 вересня, передають Патріоти України. . Там наголосили, що 64-річний Насралла помер "як великий мучени...