У дворі її власного будинку: Росіяни розстріляли пенсіонерку на окупованій Херсонщині

Російські окупанти в захоплених районах Херсонської області розстріляли 65-річну жінку. Про це повідомляє пресслужба Херсонської обласної прокуратури в Telegram, передають Патріоти України.

За даними слідства, 24 квітня в одному з населених пунктів тимчасово окупованої Ювілейної громади, російські військові розстріляли 65-річну місцеву жительку. Після цього окупанти намагалися підпалити її будинок. «Попередньо, окупанти прийшли на подвір'я жінки та вимагали в неї гроші. Не отримавши бажаного, здійснили в неї кілька пострілів з автоматичної зброї», — стверджують правоохоронці.

Прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством за ч. 2 ст. 438 КК України.

“Буде масований удар”: Жданов попередив про ракетну атаку ворога по Україні

субота, 4 травень 2024, 10:56

Російська армія може завдати масованого ракетного або комбінованого удару по Україні з початком її наступальних дій на сході та північному-сході. Про це в коментарі сайту ТСН.ua розповів військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України. “Я н...

Таких є 5: Військовий експерт назвав головні проблеми, з якими зіткнулась українська армія на сході

субота, 4 травень 2024, 10:50

Російський прорив під Очеретиним має потенціал "перерости у великий прорив", вважає Маркус Рейснер, полковник австрійських збройних сил. У гіршому випадку Україні загрожує локальне обвалення фронту, пише n-tv, передають Патріоти України. «Ситуація на ...