"У фокусі - ситуація навколо кордонів": Генерал Залужний розповів про пріоритети після наради з Резніковим

Міністр оборони України Олексій Резніков та головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний підбили підсумки діяльності української армії за 2021 рік. Про нараду Залужний розповів на своєму офіційному акаунті у Facebook, передають Патріоти України та пропонують вашій увазі його допис без змін та скорочень.

"Разом з Міністром оборони України Олексієм Резніковим підбили підсумки діяльності Збройних Сил України в 2021 році. У фокусі - ситуація навколо кордонів України та в районі проведення операції Об’єднаних сил, сценарії реагування на можливе загострення.

Пріоритетами залишаються нарощування оперативних, бойових і спеціальних спроможностей Збройних Сил України, продовження трансформації системи військового управління за принципами НАТО та подальше набуття взаємосумісності зі збройними силами держав-членів Альянсу", - написав Залужний.

"Війна та люди": Окупанти демонструють на "розважальній виставці" розстріляні маріупольські трамваї

вівторок, 30 квітень 2024, 22:42

Російські окупанти демонструють у музеї на "тематичній розважальній виставці" розстріляні трамваї з Маріуполя, які атакувала РФ під час блокади міста. Про це повідомила Маріупольська міська рада, передають Патріоти України. "Приватний музей техніки вла...

Зібрались на Олімпіаду-2024: Франція відмовилась акредитувати російських "волонтерів"

вівторок, 30 квітень 2024, 22:32

Французька влада відхилила акредитаційні заявки на Олімпіаду-2024 від росіян, які хотіли поїхати на Ігри як волонтери. Про це повідомляє російське пропагандистське видання ТАСС, передають Патріоти України. "Я отримала від оргкомітету офіційний лист, в ...