У Генштабі розповіли, на що націлені останні ракетні атаки окупантів

Останнім часом ракетні атаки російських окупантів націлені на об’єкти логістики, промисловості нафто- і газопостачання. Про це під час брифінгу в Military Media Center повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ бригадний генерал Олексій Громов.

Він зазначив, що за два тижні червня противник під час атак застосував 140 ракет різних типів, а також 255 ударних БпЛА.

При цьому протиповітряні підрозділи Сил оборони України знищили 74% крилатих ракет і 55% ударних БпЛА,застосованих противником. "Зважаючи на тривалі ракетні удари, наші сили ППО стають тільки міцніші, у тому числі за рахунок сучасного озброєння та військової техніки, яка надається партнерами", - зазначив бригадний генерал.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...