У Генштабі розповіли про нові значні втрати росіян

Сьогодні українські військові вдарили по російських пунктах управління, скупченню ворожих військових, зенітно-ракетних комплексах противниках і його складах боєприпасів, інформують Патріоти України.

Як повідомляє Генштаб ЗСУ, українська авіація цієї доби завдала сім ударів по районах зосередження особового складу противника та знищила один зенітно-ракетний комплекс ворога. Крім того, знищено ворожий гелікоптер Ка-52, три іранських ударних дрони типу "Shahed" та п’ять розвідувальних безпілотників.

Також підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби вдарили по двом пунктам управління, чотирьом зенітно-ракетним комплексам, двом районам скупчення російських військових та їхньої техніки, а також двом ворожим складам боєприпасів.

Водночас російські загарбники продовжують тероризувати та вбивати мирне населення України, завдаючи ударів як по військових, так і по цивільних об’єктах.

Цієї доби росіяни завдали понад 40 авіаційних ударів та здійснив 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. "На жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення, серед яких діти, пошкоджено об’єкти критичної інфраструктури, зруйновано та пошкоджено більш як 20 житлових будинків, школа та інша цивільна інфраструктура", - розповіли у Генштабі.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...