У глибокому тилу Росії згоріли три гелікоптери, котрі ворог використовував у війні проти України – ГУР (відео)

Ка-226

В результаті диверсійних заходів на території Росії було уражено три ворожі вертольоти, передають Патріоти України з посиланням на "Українську правду"

Зазначається, що 24 липня 2024 року на аеродромі "Кряж" у місті Самара згорів військовий багатоцільовий гелікоптер Мі-8.

А кількома днями раніше, 21 липня, у населеному пункті Томіліно під Москвою вогневого ураження зазнали ще два вертольоти держави-агресора ― ударний Мі-28 та багатоцільовий Ка-226.

Вказані два борти були розташовані на території російського "Національного центру гелікоптеробудування Міль і Камов".

Це військове авіаційне підприємство держави-агресора займається розробкою, виробництвом та ремонтом вертольотів.

Знищені та уражені російські вертольоти агресор використовував у війні проти України, зазначають у ГУР.

В офіційному повідомленні не вказано першопричину надзвичайних ситуацій, але за даними джерела УП, за цією спецоперацією стоять українські розвідники.


У військ Путіна почалися проблеми? Окупанти змінили пріоритети на Донбасі

субота, 27 липень 2024, 19:45

Розгортання зони оборони Центрального угруповання окупаційних військ свідчить про те, що російське військове командування може вважати малоймовірним швидке тактичне просування в районі Авдіївки. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW), передают...

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...