У ГУР Міноборони назвали Путіна першим у списку на ліквідацію

Російський диктатор Володимир Путін стоїть першим у списку на ліквідацію в українських спецслужб і наразі розвідка підбирається до нього все ближче. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький в інтерв'ю Welt, передають Патріоти України.

Він заявив, що російський диктатор боїться, що його ліквідують Україні, однак у нього також є страх щодо свого оточення. "Путін бачить, що ми все ближче і ближче до нього наближаємося, але ще він боїться бути вбитим своїми", – зазначив Скібіцький.

Крім того, Скібіцький зазначив, що Українська розвідка також намагається ліквідувати ватажка "вагнерівців" Євгена Пригожина. Однак на питання про те, хто перший у списку на ліквідацію, представник ГУР відповів: "Путін".

"Тому що він координує і вирішує, що відбувається. Але зрештою кожному доведеться відповісти за свої дії. Начальник генштабу Валерій Герасимов і міністр оборони Сергій Шойгу спланували атаку (на територію України – Ред.) і тепер не можуть повернутися назад", – пояснив генерал-майор.

Також в списку українських спецслужб є керівник Чечні Рамзан Кадиров, командувач російським вторгненням Сергій Суровікін, російські командири, які заходили в Україну, та ті, хто виробляє і фінансує для РФ зброю.

"Жорстоке та безжальне пекло. Слабким там не вижити": Оператори показали відео із розбомблених Кринків на лівому березі Херсонщини

середа, 24 квітень 2024, 16:56

Подружжя фотографів Костянтин і Влада Ліберови опублікували відео знищеного села Кринки на лівому березі Херсонської області, де тримають плацдарм українські військові, передають Патріоти України. Дослівно: "Кринки. Село на півдні України, лівий берег...

Пекельна картина: ЗСУ показали тіла окупантів біля Часового Яру, які померли за Путіна (відео)

середа, 24 квітень 2024, 16:45

Армія РФ безперервно намагається штурмувати Часів Яр. Так, ЗСУ показали околиці міста, засипані тілами солдатів армії РФ. Про це пише журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. "Українські військовослужбовці гидливо обходять трупи, знімаючи ...